INVAZIJA NA BANOVO BRDO! Karte za kavez rasprodate, ovo je plan "delija" da popune celu tribinu

Autor:

Sport

15.09.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko interesovanje za meč sedmog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde u subotu (18.05).

INVAZIJA NA BANOVO BRDO! Karte za kavez rasprodate, ovo je plan "delija" da popune celu tribinu

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde

Šestostruki uzastopni šampion Srbije Crvena zvezda u subotu od 18.05 gostuje ekipi Čukaričkog, a za derbi sedmog kola Superlige koji se igra na Banovom Brdu vlada veliko interesovanje. Najvatrenije pristalice crveno-belih žele da njihovi miljenici naprave dobru uvertitu za evropsku premijeru u Ligi šampiona,u utorak protiv Mančester sitija na strani, pa pozivaju saborce da u velikom broju dođu na utakmicu protiv Čuke. Izgleda da je njihova inicijativa urodila plodom, pošto su Delije razgrabile ulaznice za gostujući sektor, takozvani kavez, a jedina opcija da budu uz Zvezdu jeste kupovina karata za ostale sektore stadiona u Ulici Beogradskog bataljona. Upravo tim povodom, Delije su se ponovo oglasile:

- Sve karte za naš kavez su prodate. Svi koji još nisu nabavili kartu neka doðu malo ranije i neka kupuju za nastavak tribine, da je popunimo do kraja! Samo doðite malo ranije, kako bi od prvog minuta naš klub imao podršku kakvu treba da ima u ovom trenutku! Svi koji budu u nastavku tribine pored kaveza, neka priðu da bi napravili jednu veliku celinu da što bolje navijamo i bodrimo klub do pobede! SVI NA BRDO! - stoji u saopštenju.

Podsetimo, crveno-beli su ubedljivo započeli sezonu i u uvodna četiri kola ostvarili isto toliko pobeda sa rekordnom gol razlikom. Međutim, usledio je šokantan poraz od Voždovca u gostima u petoj rundi, da bi se nakon toga izabranici Baraka Bahara iskupili protiv Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading