EMOTIVNO DO KOSKE! Evo kako se novi fudbaler Zvezde OPROSTIO od bivšeg kluba! U tri REČI bacio je delije u TRANS!

Autor:

Sport

05.09.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak mu je teško pao.

EMOTIVNO DO KOSKE! Evo kako se novi fudbaler Zvezde OPROSTIO od bivšeg kluba! U tri REČI bacio je delije u TRANS!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Južne Koreje In-Beom Hvang je u "minut do 12" potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i, na oduševljene delija, biće registrovan za Ligu šampiona!

Hvang je parafirao četvorogodišnji ugovor u Atini, gde je boravio kao igrač Olimpijakosa, a Zvezda će klubu iz Pireja platiti pet miliona evra, kroz tri rate.

Svojevremeno najbolji igrač Azije se emotivnim rečima oprostio od prethodnog kluba.

- Hvala navijačima Olimpijakosa na svemu. Nikada neću zaboraviti ljubav koju sam dobio od svih vas. Sve kritike koje sam imao su ništa ako razmislim o podršci i ljubavi koju ste mi pružili prošle sezone. Takođe hvala mojim saigračima, stručnom štabu i pomoćnom osoblju. Drago mi je da vidim da radite sjajan posao na početku tekuće sezone. Želimo vam sve najbolje u povratku šampionske titule i uspeh u Ligi Evrope. Hvala - oglasio se Hvang na društvenim mrežama i tom prilikom potom podelio objavu Zvezde, poručivši:

- Vidimo se uskoro.

 

 

Podstetimo, In-Beom Hvang je centralni vezista koji godinama unazad važi za jednog od najboljih azijskih igrača.

Grčki velikan iz Pireja je za njega tražio 15 miliona od evropskih klubova, ali je Zvezda iskoristila pat poziciju i potencijalno suđenje između igrača i Olija, pa su ga doveli za trostruko manji iznos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading