ZVEZDAŠI, OSVOJITE KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo šta je potrebno da uradite, nije teško

Autor:

Sport

16.08.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji u subotu dođu na meč sa Spartakom, ako ispune jedan uslov, mogu da dobiju dve ulaznice za mečeve voljenog kluba u elitnom takmičenju.

ZVEZDAŠI, OSVOJITE KARTE ZA LIGU ŠAMPIONA: Evo šta je potrebno da uradite, nije teško

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u subotu (20.30) subotički Spartak u četvrtom kolu Superlige Srbije. Ako je suditi na osnovu prethodnih deset mečeva otkako je klupi Barak Bahar, golovi neće izostati, a osim dobre fudbalske predstave zvezdaši će moći i da dobiju pravo blago.

Crveno-beli nastavljaju akcija putem koje navijači mogu da osvoje karte za Ligu šampiona, pa će tako protiv Spartaka nagraditi dva srećna dobitnika. Naime, prethodne nedelje kod Red Star šopa u ulici Kralja Milana, uoči utakmice protiv lučanske Mladosti, Zvezda je najvrednije zvezdaše nagradila vaučerima koji vode do karata za Ligu šampiona. Takođe, podela vaučera će biti organizovana u petak na novoj tajnoj lokaciji u Beogradu. Svi navijači koji su preuzeli vaučere prethodne sedmice, kao i oni koji će to učiniti pred duel sa Spartakom na Marakani mogu učestovati u "givaveju". Samim tim će klub nagraditi ulaznicama za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje dva srećna dobitnika.

 

 

Zato je potrebno najpre da se dođe na Marakanu, a u toku meča na Zvezdinom Instagram profilu će biti objavljen broj koji je istaknut na vaučeru srećnog dobitnika. Vlasnike vaučera očekuju dve karte za Ligu šampiona koje će moči da preuzmu u Servisu za članstvo na poluvremenu duela.

Kako je saopšteno sa Marakane, važno obaveštenje za sve zvezdaše koji su već preuzeli vaučere pred meč sa Napretkom kod Hrama Svetog Save, jeste da i dalje mogu da učestvuju u "givaveju". Podsećanja radi, uslovi koje svi zvezdaši moraju da ispune kako bi postali vlasnici karata za Ligu šampiona su posedovanje članske karte kluba, kao i sledeći:
 
- Da zaprate Zvezda Kids Instagram profil
- Da zaprate Anastasija Zvezda Kids Instagram profil
- Da zaprate Zvezda TV Instagram profil
- Da zaprate Crvenazvezda_os Instagram profil
- Da zaprate Zvezdine Legende na Instagramu
- Da zaprate Zvezdin TikTok nalog
- Da zaprate Zvezda Kids TikTok nalog

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading