GOLEADA U LONDONU: Brentford i Totenhem podelili bodove!

Autor:

Sport

13.08.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč na Komjuniti stadionu.

GOLEADA U LONDONU: Brentford i Totenhem podelili bodove!

Foto: Tanjug/AP

Duel sa meča Brentford-Totenhem

Prošla sezona donela je zanimljive susrete između Totenhema i Brentforda, sa izuzetno malom razlikom u bodovima. Oba tima su završila sezonu tik jedan pored drugog, sa samo bodom razlike, pokazujući izuzetnu konkurenciju na terenu. Činjenica da su se susreli na Komjuniti stadionu i u prošloj i u ovoj sezoni, i oba puta su završili nerešenim rezultatom 2:2, dodatno ističe izjednačenost njihovih performansi.

Hari Kejn, koji je prošle sezone davao ključne golove za Totenhem, više nije deo tima nakon transfera u Bajern. To je ostavilo prazninu u napadu Totenhema, posebno jer je Kejn bio ključni igrač protiv Brentforda prethodne sezone. Njegov nedostatak je primetan, a Totenhem se suočava sa izazovom da pronađe novog lidera napada.

U prvom susretu nove sezone između Brentforda i Totenhema, rezultat je bio 2:2 (2:2). Iako su gosti iz Totenhema dominirali posedom lopte i vršili pritisak na protivnika, Brentford je imao svoje prilike. Bio je to uzbudljiv meč sa dosta golova, a Brajan Mbuemo je imao izuzetnu priliku da donese pobedu Brentfordu. Mbuemo i Visa su bili strelci za Brentford, dok su Kristijan Romero i Emerson Rojal pogađali za Totenhem.

Džejms Medison, letnje pojačanje Totenhema, pokazao se kao ključni igrač sa dve asistencije. Njegova uloga nagovestila je da bi mogao preuzeti liderstvo u timu i pomoći u popunjavanju praznine koju je Kejn ostavio. S druge strane, Totenhem je morao računati na Rišarlisona u napadu, ali je jasno da on nije istog kalibra kao Kejn.

Očekivanja za sezonu su bila visoka u Totenhemu, ali na osnovu ovog početka, čini se da će biti potrebno puno rada da se postigne stabilnost i konstantan uspeh. Nove dinamike i promene u timu zahtevaju prilagođavanje, a pitanje je hoće li Totenhem pronaći novog igrača koji će ispuniti ulogu lidera.

U svakom slučaju, sezona je tek počela, a kako će se priča dalje razvijati, ostaje da se vidi. Navijači Totenhema nadaju se da će se tim brzo adaptirati na nove okolnosti i pronaći način da ponovo budu konkurentni na svim nivoima.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading