LAZETIĆ PRED PARTIZAN! Trener TSC-a ANALIZIRAO crno-bele! Ne veruje da su u formi!

Autor:

Sport

28.07.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener TSC-a Žarko Lazetić naglašava da mečevi na otvaranju sezone uvek donose neizvesnost.

LAZETIĆ PRED PARTIZAN! Trener TSC-a ANALIZIRAO crno-bele! Ne veruje da su u formi!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Vicešampion Srbije ugostiće crno-bele u subotu od 20 časova, na TSC areni, koja je dobila dozvolu UEFA i za evropske utakmice.

Šef struke Topolčana priznao je da u njegovom timu vlada "polu euforija", zbog postignutog u prethodnoj sezoni i osvajanja drugog mesta, ali i pored toga poziva na oprez.

- Iako je početak prvenstva odložen, uvek nam treba još malo vremena za rad pred prvo kolo koje sa sobom nosi određenu neizvesnost, a pogotovu kada je protivnik Partizan. Ne verujem da je iko u optimalnoj formi, pa nismo ni mi. Ipak, zadovoljni smo što počinju prvenstvene utakmice za koje smo se spremali i koje su nam nedostajale - rekao je Lazetić za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

 

Potom se Žarko Lazetić osvrnuo i na pojačanja, naglasivši da su se svi dobro snašli.

- Dobro reaguju na zahteve i sve ide u pravom smeru. Iz dana u dan napredujemo i novajlije pokazuju da su prava pojačanja. Imaju svu moguću podršku stručnog štaba i saigrača, a i vreme da se naviknu na klub, ekipu i zahteve u igri. To nije jednostavan proces, ali sačekaćemo da dođu do nivoa na kome treba i mogu da budu - nije štedeo Lazetić reči pohvala na račun novih fudbalera.

Posebno ga raduje da se tokom priprema nije dogodila nijedna povreda.

- Radimo na igri i fizički se pripremimo. Ovo je sam početak i po postignutim rezultatima možda ne izgledamo najbolje. Ipak, dobili smo smernice i uvid kako da popravimo ono što ne valja. Ove nedelje smo imali defanzivne treninge, a za naš stil igre veoma je važan defanzivni stav. Kakve su pripreme zaista bile pokazaće prve utakmice - istakao je trener TSC-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading