ITALIJANE ČEKA PAKAO: Karte za Zvezda - Fjorentina idu kao alva, biće 35.000 delija

Autor:

Sport

25.07.2023

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko interesovanje za prijateljski meč u sredu

ITALIJANE ČEKA PAKAO: Karte za Zvezda - Fjorentina idu kao alva, biće 35.000 delija

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Fudbaleri Crvene zvezde ugostiće u sredu od 20 časova italijansku Fjorentinu u generalnoj probi za novu sezonu, a interesovanje navijača je ogromno.

Opijeni učinkom (šest pobeda iz isto toliko mečeva) i zalaganjem u pripremnom periodu, delije su odlučile da nagrade svoje miljenike. Na popularnoj Marakani, naime, vlada istinska pomama za ulaznicama koje zasad idu kao alva. Kako saznajemo, dan pred meč prodato je više od 20.000 karata, a do početka spektakla očekuje se da na tribinama najvećeg srpskog stadiona bude između 35 i 40.000 navijača.

Atraktivan rival, čije boje brane srpski reprezentativci Luka Jović i Nikola Milenković, garantuje uzbudljivu fudbalsku predstavu, dok su cene karata pristupačne i za svačiji su džep. Cene su sledeće: sever 500 dinara, istočna tribina 600 dinara, zapadna 800 dinara, karta za tribinu "Siniša Mihajlović" košta 1.500 dinara, VIP 1 je 6.000, a VIP galerija 7.000 dinara.

Republika

Foto: Tanjug/AP

POVRATAK KUĆI: Luka Jović

Distribucija ulaznica na blagajnama Marakane još u utorak se odvija od 10.00 do 18 sati, dok će u sredu na dan odigravanja moći da se pazari od 12.00 do početka susreta (20 sati).

Podsetimo, zvezdaši koji poseduju "Premijum" sezonsku ulaznicu mogu sa istom pristupiti utakmici između srpskog šampiona i italijanskog tima.

Zanimljivo, biće to peti međusobni okršaj Crvene zvezde i Fjorentine. Prvi meč odigran je u aprilu davne 1957. u polufinalu KEŠ kada je popularna Viola u Beogradu slavila minimalnim rezultatom, dok je u revanšu bilo bez golova. Putevi su im se potom ukrstili u septembru 1965. u prvom kolu tadašnjeg Kupa sajamskih gradova, a Fjorentina je sa ukupno 7:1 obezbedila prolaz u narednu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading