OTKRIVENO KOLIKO JE NOVI HIBRIDNI TEREN KOŠTAO ZVEZDU! Terzić NAJAVIO: Posle Fjorentine sprema se INOVACIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ide u korak sa najvećim evropskim klubovima.

OTKRIVENO KOLIKO JE NOVI HIBRIDNI TEREN KOŠTAO ZVEZDU! Terzić NAJAVIO: Posle Fjorentine sprema se INOVACIJA! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Stadion "Rajko Mitić" će u novom ruhu sačekati Zvezdine rivale u Ligi šampiona. Uoči žreba za grupnu fazu, radovi na nekadašnjoj Marakani su u punom jeku.

Dokle se stiglo sa "umivanjem" najvećeg srpskog sportskog objekta, otkriva generalni direktor crveno-belih:

- Imali smo posetu iz UEFA, bio je njihov organ. Vrhunski je teren urađen, ovde planiramo sve stolice da stavimo za Ligu šampiona - dodao je Terzić.

Novi hibridni teren, tačnije trava je 95 odsto prirodnog sastava i pet odsto hibridnog najboljeg kvaliteta, koštao je Crvenu zvezdu 660.000 evra, a na njemu su legende kluba sa Marakane, Dušan Savić, sportski direktor Mitar Mrkela i Vladimir Petrović "Pižon" imali priliku prvi da zakotrljaju loptu! Ceo proces urađen je po najvećim evropskim standardima.

- Važno je istaći da će se promeniti sve stolice na stadionu posle utakmice sa Fjorentinom. Sve reklame biće napravljene u led formi i cela investicija koštaće 500.000 evra. Na Zapadnoj tribini i dalje se vrše radovi, ali će sve biti spremno za početak sezone - otkrio je operativni direktor Crvene zvezde Marko Petrović.

Generalni direktor crveno-belih je dodao da će se posle "generalke" protiv Fjorentine, sve stolice na najvećem srpskom sportskom objektu biti promenjene.

Izuzetak su samo stolice na severnoj tribini i novoizgrađenim ložama, gde neće biti promena po tom pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading