BAHAR PRECRTAO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Slobodan je u izboru nove SREDINE!

Autor:

Sport

13.07.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansu će čekati sa klupe.

BAHAR PRECRTAO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Slobodan je u izboru nove SREDINE!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na najbolji način otvorila sezonu, trijumfom na "Pari Premijer kupu" u Sankt Peterburgu.

Dolaskom trenera Baraka Bahar počelo je renoviranje kompletnog igračkog kadra, a većina fudbalera koji su učestvovali u osvajanju šeste uzastopne titule napustili su srpskog šampiona.

Kapiten Milan Borjan je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave, poručeno je Marku Gobeljiću i Slavoljubu Srniću da pronađu novi klub, dok se određeni deo fudbalera već i obreo u druge sredine.

Potezi izraelskog stručnjaka dali su rezultate, što pokazuju i prijateljske utakmice, gde je Zvezda slavila protiv Zenita (2:1), Nefčija (4:0) i Fenerbahčea (3:1), čime je najavila berićetnu jesen.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga

Protiv šampiona Turske je pokazala odličnu partiju, ali u timu nije bilo Gelora Kange. Zvezdin glavni kreativac iz prethodnih sezona je ostao na klupi, a Bahar se odlučio da na sredini na teren izvede Mirka Ivanića, Marka Stamenića i Kingsa Kangvu na sredini terena, dok, po svemu sudeći, Gabonac doživeti istu sudbinu kao i Aleksandar Katai.

Podsetimo, po dolasku u klub, Barak Bahar je poručio Kataiju da mu neće biti prva opcija u Evropi, već da će mu potrebniji biti sa klupe, pa je sada ista kob zadesila i Kangu.

Izraelac je, naime, poručio reprezentativcu Gabona da je slobodan u izboru nove sredine, pošto mu Crvena zvezda neće praviti probleme, dok bi bio zadovoljan i da ostane u klubu, ali da čeka šansu sa klupe.

Kanga se još nije oglasio, ali mu se sedenje među rezervistima ne čini kao idealna opcija. Bar ne posle svega što doprineo na terenu Zvezdinim rezultatima u Evropi tokom prethodnih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading