ZVEZDA DOVELA DVA POJAČANJA U JEDNOM DANU! Crveno-beli sa reprezentativcem ČEKAJU Ligu šampiona!

Autor:

Sport

21.06.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista subotičkog Spartaka Edmund Ado potpisao je ugovor sa srpskim šampionom.

ZVEZDA DOVELA DVA POJAČANJA U JEDNOM DANU! Crveno-beli sa reprezentativcem ČEKAJU Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Dugo je Zvezda želela da u svoje redove dovede reprezentativca Gane. Čelnicima kluba sa Marakane, Edmund Ado je zapao igrama u Šerifu iz Tiraspolja,

Posle napadača Sent Etjena Žan Filipa Krasoa, istog dana su na stadion "Rajko Mitić" stigli golman Hapoela Omri Glazer i vezista koji je prethodnu sezonu proveo u subotičkom Spartaku.

Kao i novi čuvar mreže, koji će ispred crte zameniti odlazećeg kapitena Milana Borjana, i Ado će biti i predstavljen na najvećem srpskom stadionu od 13 časova.

Foto: Starsport

Edmund Ado u duelu sa Fusenijem Dijabateom iz Partizana

Fudbaler iz Gane je nekoliko prelaznih rokova bio velika želja Crvene zvezde, ali su se uvek isprečili problemi, pošto je moldavski prvak Šerif zatezao oko uslova.

Na kraju je defanzivni vezista došao u Zvezdu "zaobilaznim putem", preko Subotice. Edmund Ado će potpisati ugovor na četiri godine, a obeštećenje Spartaku iznosi 400.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading