PROMENE U HUMSKOJ! Partizan dobio VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

20.06.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve potvrđeno iz crno-belog tabora.

PROMENE U HUMSKOJ! Partizan dobio VELIKO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Partizan je završio sedmogodišnju saradnju sa jednim od najpoznatijih američkih brendova, pa će u predstojeću sezonu ući "pojačan" za novog tehničkog sponzora.

Klub iz Humske će u izazovima kvalifikacija za Ligu konferencija i Mozzart Bet Superlgu nastupati uz "Pumu", koja će stajati na crno-belim dresovima najmanje dve godine, saznaje Telegraf.

Dragan Velanac, direktor marketinga "parnog valjka" i predstavnici nemačkog brenda potpisali su sve detalje.

Zvanična promocija dresova zakazana je za 17. jul, a po svemu sudeći, vraća se i najomiljena garnitura navijača: Bordo-plavi dres!

Već su odabrani uzorci, sve moguće kombinacije dresova i ostatka opreme, među kojima je i pomenuta varijanta, ali sve će biti poznato na promociji.

Republika

Foto: Starsport

Legendarna garnitura dresova Partizana

Dresovi u tim bojama nisu bili u opticaju od 2010. godine, a Partizan će imati tri osnovne garniture i jednu koju je omogućio nemački brend.

Prva i osnovna garnitura biće crno-beli dres sa belim šorsem i crnim štucnama, a druga bordo-plava sa dresom u toj boji uz plavi šorts i štucne u istoj boji.

Kao treća biće retro varijanta dresova iz 70. godina, odnosno beli dres, crni šorts i bele štucne, prenosi Telegraf, a poslednji četvrti biće potpuno crn.

Tako će "parni valjak" i Puma ponovo obnoviti saradnju, posle dve decenije pauze, dok je njihov prvi zajednički učinak trajao od 2000. do 2003. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading