ZVEZDA PALI MOTORE ZA NAREDNU SEZONU: Bahar na PROZIVCI bez osmorice fudbalera!

Autor:

Sport

19.06.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli počeli pripreme za sezonu 2023/24.

ZVEZDA PALI MOTORE ZA NAREDNU SEZONU: Bahar na PROZIVCI bez osmorice fudbalera!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde okupljaju se danas, 19. juna, na prozivci trenera Baraka Bahara pred početak naredne sezone.

Ekipa iz Ljutice Bogdana je preko leta doživela velike promene, pre svega na klupi, pošto je Miloša Milojevića zamenio Izraelac Barak Bahar, koji je sa sobom doveo i ostatak stručnog štaba.

Marakanu je već napustilo nekoliko fudbalera, u koje spadaju i Aleksandar Pešić, Veljko Nikolić i Milan Borjan, dok su u redove šampiona Srbije stigli Piter Olajinka i Marko Stamenić, još tokom sezone.

Sada je Barak Bahar, prvi put u sezoni, okupio igrače, a na prvoj prozivci se nalazi 26 igrača, dok je njih osmorica dobilo dodatan odmor.

Produženi odmor su dobili Strahinja Eraković, reprezentativac Srbije, Irakli Azarovi, član gruzijskog nacionalnog tima, a fale još i dvojica novajlija, Andrija Radulović, Osman Bukari, Gejlor Kanga i Kings Kangva, koji su imali obaveze u svojim nacionalnim timovima u okviru kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

Podsetimo, Crvena zvezda je prošle godine osvojila duplu krunu, a titulom je sebi izborila direktno mesto u Ligi šampiona, gde će učestvovati prvi put još od sezone 2018/19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading