HIT IZJAVA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Mitrogol ispričao VIC GODINE! Ceo svet se smeje!

Autor:

Sport

11.06.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Fulama dao je zanimljivo viđenje posle finala Lige šampiona.

HIT IZJAVA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Mitrogol ispričao VIC GODINE! Ceo svet se smeje!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Inter u Istanbulu sa 1:0, na stadionu "Ataturk", i osvojili prvu titulu evropskog prvaka u klupskoj istoriji. Gol odluke postigao je vezista Rodri u 68. minutu.

Sa druge strane, menadžer "građana" Pep Gvardiola već ima u riznici iste trofeje osvojene sa Barselonom, zbog čega je sinoć ušao u anale kao prvi trener sa dve "triplete" u različitim ekipama.

Pre 14 godina, u sezoni 2008/09 osvojio je sa Barselonom "ušati pehar", a u subotu sa prvakom Premijer lige, dok mu je ovo treći trofej Lige šampiona.

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

- Drago mu je što su konačno napravili taj korak, najviše zbog Gvardiole. Osporavali su ga, kao osvojio si sve, ali ne može bez Mesija. Novinari su ga peckali kako je osvojio  četiri titule u Premijer ligi zaredom, svaka čast, ali nema Ligu šampiona bez Mesija. Da vidimo šta će sada da izmisle da mu fali. Jedino da mu kosa fali - nasmejao se Aleksandar Mitrović, naglasivši da bi Pep mogao da dobije novu kosu u Turskoj, koja je poznata kao postojbina presađivanja kose.

Rekorder "orlova" po broju datih golova ne veruje da će menadžer Sitija, ako promeni sredinu, ostati u klupskom fudbalu.

- Pričao je da je umoran, tako da gleda i na reprezentativni fudbal u budućnosti. Verujem da će još par godina biti u fudbalu, ali ne verujem da će posle Sitija da se bavi klupskim fudbalom, više da osvoji Svetsko ili Evropsko prvenstvo - rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading