SAGA JE ZAVRŠENA! Potvrđena SUDBINA Mesija!

Autor:

Sport

03.06.2023

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni Argentinac posle dve godine odlazi sa "Parka prinčeva".

SAGA JE ZAVRŠENA! Potvrđena SUDBINA Mesija!

Foto: Tanjug

Pari sen Žermen je odavno obezbedio titulu u Ligi 1, a u poslednjem kolu igra sa Klermonom.

Biće to poslednji meč i za Lionela Mesija na Parku prinčeva, pošto su čelnici PSŽ-a potvrdili da će kapiten šampiona sveta reprezentacije Argentine napustiti "svece" na kraju sezone.

Mesiju ugovor ističe krajem juna, pa se tim povodom oglasio i šampion Francuske:

- Klub želi toplo da zahvali sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte i osvajaču dve titule u plavo-crvenom dresu. Pari Sen Žermen je ponosan što je u svojim redovima imao najboljeg igrača u istoriji i uz izvesne emocije, želi mu još uspeha u nastavku karijere - piše u saopštenju Pari Sen Žermena.

 

 

Leo je pre dve sezone iz Barselone prešao u PSŽ, za koji je odigrao 74 utakmice, dao 32 gola i 35 puta bio asistent kod istih.

- Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima na ove dve godine. Želim im sve najbolje u budućnosti - naveo je Mesi u saopštenju.

Prema spekulacijama svetskih medija, iskusni Argentinac bi mogao da se vrati u Barselonu, ali i da pređe u Inter iz Majamija. Šuškalo se o transferu u saudijski Al Hilal, ali se čini da je ta mogućnost otpala.

- Ne može se potceniti njegov doprinos Pari Sen Žermenu i francuskoj ligi. Leu i njegovoj porodici želimo sve najbolje u budućnosti - rekao je predsednik kluba Naser Al-Kelaifi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading