DETONACIJA! Nenad Lalatović ima NOVI KLUB? Napadaće Zvezdu i Partizan sa NEOČEKIVANOG mesta!

Autor:

Sport

28.05.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener ponovo je u centru pažnje.

DETONACIJA! Nenad Lalatović ima NOVI KLUB? Napadaće Zvezdu i Partizan sa NEOČEKIVANOG mesta!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Nije uspeo Nenad Lalatović da izbori opstanak sa ekipom Mladost GAT u Superligi, te je novosadski klub prvi u karijeri koji je napustio elitu, a da je na njegovoj klupi sedeo temperamentni stručnjak.

Ipak, Lalatović neće dugo čekati na novi izazov i već sledeće sezone mogao bi da preuzme novog superligaša, Železničar iz Pančeva, saznaje Meridian sport.

Pančevci su odigrali fenomenalnu sezonu i na maestralan način stigli do elite, a sada bi voleli da na klupi svog tima vide dobro poznato lice u svetu srpskog fudbala.

Klub je završio na drugom mestu Prve lige Srbije, iza IMT-a i prvi put će u istoriji igrati u Superligi, a prema saznanjima Meridiana uskoro će završiti saradnju sa Vladimirom Gaćinovićem i predstaviti dosadašnjeg trenera novosadske ekipe kao novog stratega.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Lalatović će na ovaj način imati priliku da sa neočekivanog mesta napadne Crvenu zvezdu i Partizan, te da i dalje pravi spektakl po utakmicama širom elitnog ranga naše zemlje.

Ovog puta imaće i dovoljno vremena da uklopi tim i dovede pojačanja po ukusu, te je za verovati da bi Pančevci mogli da budu jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone.

U dosadašnjem toku karijere Lalatović je vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički, Radnički iz Niša, Al Batin, Radnički iz Kragujevca, Borac iz Banjaluke i Mladost GAT, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading