PREDSEDNIK FSS NA MESTU MASAKRA: Dragan Džajić odao počast žrtvama STRAŠNE TRAGEDIJE!

Autor:

Sport

09.05.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno sa njim je bio i Jovan Šurbatović.

PREDSEDNIK FSS NA MESTU MASAKRA: Dragan Džajić odao počast žrtvama STRAŠNE TRAGEDIJE!

Foto: Starsport

Srbija je i dalje u šoku nakon užasnih tragedija, koje su se desile 3, odnosno 5. maja, na Vračaru i u Mladenovcu.

U prvoj od njih, Kosta Kecmanović, učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" je ušao u školu sa pištoljima, a zatim je ubio osmoro đaka, kao i čoveka koji je radio kao školsko obezbeđenje.

Sada se na mestu tragičnog događaja pojavio i Dragan Džajić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, koji je došao u društvu Jovana Šurbatovića, generalnog sekretera. On je zatim zapalio sveće, neko vreme proveo ispred škole, a nakon toga se dostojanstveno udaljio.

Džajić nije prva poznata sportska ličnost koja se oglasila povodom pucnjave koja je šokirala Srbiju i promenila život svih građana iz korena. Brojni su ostavljali poruke na društvenim mrežama, a najviše se u ovom užasnom trenutku pokazao Luka Dončić, koji se ponudio da plati sahrane svih preminulih u pucnjavi. Ipak, do toga na kraju nije došlo.

Podsetimo, Džajić je postao predsednik Saveza 14. marta ove godine, kada je njegova pozicija potvrđena na Izbornoj skupštini. Ipak, i dan ranije je bilo jasno da će upravo on biti prvi čovek FSS-a, nakon što se Nemanja Vidić povukao iz trke za mesto predsednika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading