FSS NEMA MILOSTI, SPREMAJU SE KAZNE: Pokrenut disciplinski postupak protiv SUPERLIGAŠA i PRVOLIGAŠA!

Autor:

Sport

08.05.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka bi morala da bude doneta vrlo brzo, zbog regularnosti finiša oba takmičenja, pošto su preostala tri kola do kraja.

FSS NEMA MILOSTI, SPREMAJU SE KAZNE: Pokrenut disciplinski postupak protiv SUPERLIGAŠA i PRVOLIGAŠA!

Foto: Nikola Mutić

Na današnjoj sednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, doneta je odluka o pokretanju disciplinskog postupka protiv klubova učesnika utakmica 32. kola plej-auta Superlige Srbije, Mladost GAT-Kolubara, odigrane 25. aprila u Novom Sadu i utakmice 33. kola plej-auta između Kolubare i Spartaka, odigrane 1. maja u Lazarevcu.

 

 

Tu nije kraj, istražiće se i dešavanja sa meč  33. kola plej-ofa Prve lige Srbije, RFK Novi Sad-Radnički NB, odigrane 1.maja u Čelarevu, a na osnovu dostave pisane informacije od strane nadležnih organa UEFA o tome da su pomenuti klubovi svojim činjenjem ili nečinjenjem ugrozili i povredili integritet takmičenja.

Postupci su pokrenuti, a odluka bi morala da bude doneta vrlo brzo, zbog regularnosti finiša oba takmičenja, pošto su preostala tri kola do kraja.

Kažnjavanja klubova zbog sumnji u neregularnosti je bilo i prethodnih godina. Tako su se na udarcu disciplinaca našli OFK Beograd, Spartak, Smederevo, Jagodina, Borac Čačak, a pre godinu je finansijski i uslovno oduzimanjem bodova kažnjen i Novi Pazar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading