BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Zvezdi otežan put do DUPLE KRUNE!

Autor:

Sport

04.05.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rutinske pobede druge i treće ekipe u Superligi Srbije.

BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Zvezdi otežan put do DUPLE KRUNE!

Foto: Starsport

TSC - Čukarički

Fudbaleri TSC-a i Čukaričkog su se plasirali u polufinale Kupa Srbije, gde su se pridružili ekipi Crvene zvezde, koja je dan ranije, nakon penala, izbacila ekipu Napretka iz Kruševca.

Tim iz Bačke Topole je vrlo ubedljivo, na svom terenu, savladao Novi Pazar sa 4:0 (2:0), dok je Čukarički bio bolji od Radnika u Surdulici, rezultatom 1:0 (1:0).

Ekipa iz Bačke Topole je rutinski izborila plasman među četiri najbolje ekipe, a do dva gola prednosti su stigli već u prvom delu igre. Stefan Vukić je u 17. doveo TSC u prednost, a u 34. minutu je na semaforu stajalo 2:0, nakon gola Luke Ilića.

Foto: Starsport

Luka Ilić, fudbaler TSC-a

U nastavku je domaća ekipa nastavila u istom ritmu, a dvojica strelaca iz prvog poluvremena su i u nastavku postigli golove. Vukić je pogodio u 63, a Ilić u 74. minutu, pa je na kraju TSC sa velikih 4:0 slavio protiv Pazaraca i bez ikakvih problema uspeo da se plasira među četiri najbolje ekipe u Kupu.

Dalje je prošla i ekipa Čukaričkog, koja je minimalnim rezultatom slavila na nezgodnom gostovanju u Surdulici.

Strelac jedinog gola na utakmici je bio Đorđe Ivanović, još u 14. minutu. Do kraja susreta su mreže mirovale, pa je beogradska ekipa uspela da izbori prolaz.

Poslednji polufinalista Kupa Srbije će biti poznat kasnije večeras, pošto se od 18:30, u Nišu, sastaju ekipe Radničkog i Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading