LIGA ŠAMPIONA POSTAJE REALNOST: Lazetić veruje u svoje pulene!

Autor:

Sport

02.04.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prvi izazov posle pauze smo dočekali bez povređenih Ćalušića i Radina, ali i Đakovca koji je imao kartone."

LIGA ŠAMPIONA POSTAJE REALNOST: Lazetić veruje u svoje pulene!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a pobedili su danas u Surdulici ekipu Radnika 1:0 (0:0) u meču 28. kola Superlige Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je novim trijumfom zauzela drugo mesto na tabeli sa velikim šansama da se plasira u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Republika

Foto: Starsport

FK TSC

- Momcima kapa dole i sve čestitke. Po onakvom terenu, tako dominirati, to je fantastično. Dugačka trava, suvo, neravno, ne znam šta još može da otežava. Teško je bilo sta napraviti ili iskreirati, tesko je primiti loptu - rekao je Lazetić i dodao:

- Ključno je bilo što smo od samog starta uspeli da dominiramo i sve vreme nismo odustajali. Radnik nam je otežao odličnom defanzivom, bili su kompaktni i sjajni u niskoj zoni, ali smo bili dovoljno strpljivi i pored nervoze i pritiska koji je bio očit.

Momenat odluke ispostavio se penal posle prekršaja nad Sašom Jovanovićem koji je u gol pretočio Luka Ilić.

- Imali smo tri šanse, Radnik jednu kontru, i prekid. Akcija kod penala je bila izvanredna i na našu sreću otišlo je u našu korist.

Iako je TSC u Surdulicu stigao značajno oslabljen pobedom je uspeo da se učvrsti na drugoj poziciji.

- Prvi izazov posle pauze smo dočekali bez povređenih Ćalušića i Radina, ali i Đakovca koji je imao kartone. Antonić je odradio tek dva treninga, iza Cvetinovića je pauza od 5 nedelja, a Ratkov je igrao dve utakmice za "orliće"… Zbog svega pomenutog ovo je pobeda koja vredi mnogo više od tri boda, za sve nas u klubu. Zato čestitam svima na pobedi koja mnogo znači za nastavak sezone, korak po korak idemo prema svojim ciljevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading