VELEOBRT U PARIZU! Mbape promenio ploču: Francuz NAPUŠTA PSŽ i oblači dres evropskog giganta! (FOTO)

Autor:

Sport

01.04.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski ofanzivac prelomio - poznato gde će nastaviti karijeru.

VELEOBRT U PARIZU! Mbape promenio ploču: Francuz NAPUŠTA PSŽ i oblači dres evropskog giganta! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Kilijan Mbape

Špansi "As" donosi ekskluzivnu vest koja glasi da će reprezentativac Francuske Kilijan Mbape ovoga puta sigurno preći u redove Real Madrida.

Kako se navodi, Mbapea sada više niko ne može da spreči da ostvari svoj san i zaigra za "kraljevski klub", što će se desiti najkasnije do leta 2024. godine.

Mbape je konačno potpuno odlučan da ostvari svoj dečački san i zaigra za Real Madrid. On je shvatio da je osvajanje Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom iluzija. Postoje nagoveštaji da bi želeo da ode još ovog leta, međutim male su šanse da mu PSŽ tako nešto omogući - piše u tekstu "As-a", a potom se dodaje:

 

 

Dakle, sve ukazuje na to da će Mbape morati da sačeka do leta 2024. kako bi stigao na "Bernabeu". Uveren je da će napraviti taj korak i već je obavestio posrednike da prenesu čelnicima Reala da će igrati u belom dresu najkasnije u sezoni 2024/25.

Jedan od najboljih fudbalera sveta u Parizu trenutno zarađuje basnoslovnih šest miliona evra mesečno, a kako bi pojačao "galaktikose", moraće znatno da smanji potraživanja, što mu navodno ne predstavlja problem.

Kako stvari sada stoje, Mbape je prelomio i napušta PSŽ...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading