GOTOVO JE, NAPUŠTA BEOGRAD: Uskoro ozvaničenje transfera od MILION evra!

Autor:

Sport

31.03.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Galaksi pazario u Srbiji.

GOTOVO JE, NAPUŠTA BEOGRAD: Uskoro ozvaničenje transfera od MILION evra!

Foto: Starsport

Čukarički nastavlja da briljira na transfer pijaci. Naime, mladi golman "brđana" Novak Mićović (21) seli se u američku MLS ligu.

Republika

Foto: Starsport

Novak Mićović

Čuvar mreže će u narednih nekoliko dana preleteti Atlantik i potpisati za Los Anđeles Galaksi. U pitanju je tim za koji već igra jedan Srbin, reprezentativac Dejan Joveljić, pa 21-godišnji golman neće imati problem da se prilagodi u Kaliforniji.

Inicijalnu vesti je objavila "Nogomanija", dok je "Mozzart sportu" potvrđeno da bi Čukarički na ime obeštećenja trebalo da inkasira malo manje od 1.000.000 evra.

Odlazak Mićovića predstavlja nastavak niza fudbalera Čukaričkog koji su se otisnuli u SAD. Još jedan golman, Đorđe Petrović je pre godinu dana potpisao za Nju Ingland, dok je nedavno talentovani vezista Nikola Petković stigao u Kraun legasi, tim iz trećeg ranga takmičenja.

Na sve to valja podsetiti da je iskusni centralni vezni Luka Stojanović potpisao za Čikago februara 2020, a onda se posle epizode u Saudijskoj Arabiji nedavno vratio na Banovo brdo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading