OPRAVDANO I OČEKIVANO: Novi Pazar KAŽNJEN!

Autor:

Sport

30.03.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službena lica utvrdila su niz propusta na meču sa Kolubarom. Sa tribina su se čule uvrede, političke poruke i parole. Poseban akcenat stavljen je na ponašanje navijača sa severne tribine.

OPRAVDANO I OČEKIVANO: Novi Pazar KAŽNJEN!

Foto: Starsport

Tribine stadiona Novog Pazara biće prazne u naredne dve utakmice, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na sednici u četvrtak. Razlog ovakvog ishoda je  loša organizacija utakmice sa Kolubarom koju su gosti rešili u svoju korist sa 1:0.

 

Službena lica utvrdila su niz propusta na meču sa Lazarevčanima. Sa tribina su se čule uvrede, političke poruke i parole. Poseban akcenat stavljen je na ponašanje navijača sa severne tribine.

Podsetimo, posle meča sa Kolubarom, napadnut je i golman Filip Kljajić. Skandalozan napad na kapitena u jednom od gradskih kafića uzrokovao je tektonske promene u klubu – odlazak golmana, tek postavljenog trenera Feđe Dudića i povlačenje počasnog predsednika Rasima Ljajića.

Novopazarci imaju pravo žalbe drugostepenoj komisiji u sistemu Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading