GOTOVO: Krstović POTPISAO zbog Lige šampiona!

Autor:

Sport

15.03.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As "sokolova" stavio paraf i rešio svoju budućnost.

GOTOVO: Krstović POTPISAO zbog Lige šampiona!

Foto: Starsport

Nikola Krstović i Vladimir Stojković tokom večitog derbija

Crnogorski napadač Nikola Krstović produžio je ugovor sa Dunajskom Stredom do 2027. godine, potvrdio je slovački klub.

Stoga će se Krstović "na miru" pridružiti "đetićima" koje očekuju utakmice protiv Bugarske i Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Nikola Krstović produžio ugovor sa našim klubom - navedeno je iz FK Dunajska Streda.

 

 

Podsetimo da je 22-godišnji golgeter od septembra 2021. godine u Slovačkoj, nakon što je napustio Crvenu zvezdu, a tekuće sezone zabeležio je 28 nastupa, uz čak 23 postignuta pogotka.

Dunajska Streda je, posle 23 odigrana kola, lider slovačkog prvenstva sa 51 osvojenim bodom, četiri više od Slovana iz Bratislave, pa postoje velike šanse da će se Krstović okušati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 

 

Mandat crnogorskog napadača u Ljutice Bogdana ostaće upamćen po sukobu sa bivšim kapitenom PartizanaVladimirom Stojkovićem tokom penal-serija finala Kupa Srbije na Marakani, a pehar je tada pripao crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading