PAKAO ZVEZDINOG JUNAKA! Argentinac PREŽIVEO KOŠMAR: Otac ga NAPUSTIO, bio GLADAN, spavao u NEHUMANIM uslovima!

Autor:

Sport

07.03.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada konačno može da bude zadovoljan.

PAKAO ZVEZDINOG JUNAKA! Argentinac PREŽIVEO KOŠMAR: Otac ga NAPUSTIO, bio GLADAN, spavao u NEHUMANIM uslovima!

Foto: Starsport

Aleks Vigo proslavlja gol na derbiju

Svaki večiti derbi donese nekog heroja, a 169. okršaj Crvene zvezde i Partizana (1:0) u prvi plan izbacio je Argentinca Aleksa Viga.

Vigo je debitovao golom za pobedu, a zatim se radovao na način koji je šokirao javnost (simulirao pucanje iz vatrenog oružja ka južnoj tribini).

Kasnije je stiglo objašnjenje da je tako slavio pogodak zbog svog brata koji je vojnik, a kada se pogleda Vigova prošlost - nije ni čudo što je Argentinac posebno emotivan na svakom meču.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo

 

Imao je Aleks Vigo puno problema u detinjstvu, pa je jednom prilikom otkrio da ga je otac napustio neposredno pre rođenja:

Biološki otac me je napustio dve nedelje pre rođenja. To je bilo 28. aprila 1999. Sada imam oca, zove se Horhe Rosi, od njega sam naučio da mi tata nije onaj ko me je napravio, već onaj koji me je podigao. Rođen sam na seoskom imanju, nije me sramota da to priznam - ispričao je ranije Vigo u intervjuu za portal "Litoral", pa dodao:

- Otac je odneo sve sa sobom kad je napustio moju majku. Mama ga je tužila, a mi nismo imali baš ništa. Nosio sam majčino prezime Gomez, a onda nam je na sudu rečeno da moram uzeti očevo, kako bi majka dobila alimentaciju. Pristali smo na to, jer bukvalno nismo imali šta da jedemo. Bili smo gladni.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo

 

Odrastao je Vigo u nehumanim uslovima.

- Kolastin Sur, uvala gde sam rođen i odrastao, smeštena je odmah ispod nasipa reke Paranje. Svaki put kada bi voda nadošla, naša kućica je bila poplavljena. Kad sam imao devet godina, ljudi iz kluba Kolon gde sam trenirao, ponudili su mi smeštaj, ali nisam hteo da napustim majku. Sve je bilo pod vodom, punili smo džakove peskom i zaustavljali reku, kako nas ne bi poplavila. Dan i noć smo radili na pumpama i izbacivali vodu - otkrio je on, pa se dotakao i situacije u kojoj je prvi put stigao do većeg novca:

- Majka mi je rekla da mogu da kupim šta god hoću. Rekao sam joj da idemo u prodavnicu da želim da braća imaju pun frižider.

Republika

Foto: Starsport

Aleks Vigo

 

Argentinac nikada nije odustajao od svog sna!

- Ustajao sam svakog dana u pet ujutru, išao na autobus i posle sat i po vožnje prelazio na drugu linij. Stizao sam oko sedam sati, sat i po pre treninga i radio u teretani dok ne stignu saigrači i trener - zaključio je Aleks Vigo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading