IMA TREMU I NEMA AUTORITET: Legendarni sudija OPLEO po glavnom arbitru 169. večitog derbija!

Autor:

Sport

04.03.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se proslavio Aleksandar Živković u najbitnijoj utakmici domaćeg prvenstva.

IMA TREMU I NEMA AUTORITET: Legendarni sudija OPLEO po glavnom arbitru 169. večitog derbija!

Foto: Starsport

169. večiti derbi

Fudbaleri Crvene zvezde su stigli do nove pobede u večitim derbijima, pošto su u okviru 24. kola Superlige Srbije porazili Partizan sa 1:0, golom Aleksa Viga u 5. minutu meča.

Nismo, kao po običaju, gledali spektakl, a vreme je uglavnom prolazilo u guranju, udaranju i raspravi sa sudijom. Upravo je o glavnom arbitru meča pričao i Zdravko Jokić, bivši sudija, koji je za TV "Arena sport" pričao o Aleksandru Živkoviću, koji je bio na centru na 169. večitom derbiju.

Osetilo se da ima tremu i da nema još autoritet kod igrača, ali doći će to sa vremenom. Najbolje je kada se završi derbi bez velike priče, mislim na to da li je bio neki propust sudije... Toga danas nije bilo. Ali, deluje da je Živković imao strah od utakmice - ocenio je Jokić.

Foto: Starsport

Jedan od sukoba na 169. večitom derbiju

On je dodao i da je arbitar bio u pravu kada nije pokazao na belu tačku za Partizan u prvom poluvremenu, a takođe nije pogrešio sa crvenim kartonom za Rikarda.

- Bilo je držanja, ali ga nije izbacio iz balansa ili usporio. To držanje nije uticalo na Rikarda i tu nema penala - dodao je Jokić.

Kaže da mu je neshvatljivo da Aleks Vigo nije dobio nikakvu sankciju za bizarnu proslavu gola pred Grobarima, kada je "zapucao" po navijačima crno-belih.

- Meni je neshvatljivo da je pomoćni sudija okrenuo leđa i nije video da neprimereno slavi gol i treba da bude opomenut žutim kartonom zbog ovakvog ponašanja. Mene čudi ovakvo ponašanje, a juče je došao tu - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading