HAOS IZMEĐU SRBINA I HRVATA: Oglasio se Jurić i OTKRIO SVE o sukobu sa Radonjićem!

Autor:

Sport

07.03.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izmena srpskog reprezentativca je bila broj jedan u italijanskim medijima.

HAOS IZMEĐU SRBINA I HRVATA: Oglasio se Jurić i OTKRIO SVE o sukobu sa Radonjićem!

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić

Fudbaleri Torina savladali su Bolonju sa 1:0 (1:0) u poslednjem meču 25. kola italijanske Serije A.

Domaći tim je do pobede došao u 22. minutu golom Jana Karamoa. Asistencija je upisana Paragvajcu Sanabriji, doduše, 24-godišnji Francuz je između četvorice odbrambenih igrača Bolonje vešto pronašao put i sam doneo prednost popularnim "bikovima".

Posle meča je izjavu dao i Ivan Jurić, trener Torina, koji se dotakao sukoba sa Nemanjom Radonjićem.

- Imamo nekoliko mladih igrača koji treba da odrastu. To znači da moramo da radimo, ponekad oni padnu i morate da im pomognete da ustanu. Ono što se desilo u derbiju će mu pomoći (Radonjiću, prim. aut), bilo je to nešto bolno za čitav tim - rekao je Jurić, koji je na meču sa Juventusom uveo Radonjića u 60. minutu, ali ga je zamenio samo 14 minuta kasnije.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić u dresu reprezentacije Srbije

Ovog puta je Hrvat pohvalio brzonog srpskog fudbalera.


- Shvatio je važnost toga da ostane koncentrisan na treningu, ali i malih stvari koje su nam danas bile potrebne, izašao je na teren koncentrisan i dao sve od sebe za saigrače.

Zatim je pričao i o Ivanu Iliću, koji je jedan od najbooljih igrača Torina.

- On razume igru i ne moram ništa da mu govorim, zna sve što treba da uradi tokom utakmice, u defanzivnoj fazi takođe. Po mom mišljenju, fizički još nije najspremniji, ali ima značajan prostor za napredak. I ono što je vrlo važno, on je rođen 2001. godine i ima veliku želju da radi. Iako je imao druge ponude imao je nas, jer zaista želi da radi i napreduje - zaključio je Jurić.

Torino se posle ove pobede nalazi na devetom mestu Serije A, sa 34 osvojena boda, dok je Bolonja na poziciji broj osam, sa jednim bodom više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading