KRAJ ŠAMPIONSKIH AMBICIJA? Realu samo bod protiv Betisa! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titula je sve dalje za Madriđane..

KRAJ ŠAMPIONSKIH AMBICIJA? Realu samo bod protiv Betisa! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema u prodoru

Fudbaleri Real Madrida odigrali su samo 0:0 na gostovanju Betisu u meču 24. kola španske Primere.

Madriđani su bili bolji, napadali su ceo meč, propustili su veliki broj šansi, pa se sa gostovanja iz Sevilje vraćaju samo jednim bodom, što će dodatno otežati put ka šampionskoj tituli.

Real je vrlo brzo stigao do vođstva, ali je taj gol poništen nakon što je utvrđeno da je golu prethodilo igranje rukom. Tim Karla Anćelotija je nastavio da napada, Benzema je propustio još jednu veliku priliku, ređale su se šanse i za Rodriga, Vinisijusa, Sebaljosa, ali tim iz glavnog grada Španije nije uspeo da zatrese mrežu Klaudija Brava.

Situacija za "los blankose" je sada još teža, pošto je Barselona nakon današnje pobede od 1:0 protiv Valensije, na čak devet bodova prednosti u odnosu na Real, pa je teško očekivati da će Katalonci uspeti da prokockaju ovakvu prednost.

U narednom kolu Real će na svom terenu dočekati ekipu Espanjola, dok će Betis na gostovanje ekipi Viljareala. Ipak, tim iz Sevilje pre toga ima i obaveze u Ligi Evrope, gde će na svom terenu dočekati Mančester junajted u prvom meču osmine finala drugog po kvalitetu takmičenja u Evropi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading