SAMO JE DŽAJIĆ LEGENDA UBA! Navijači poslali poruku Matiću i Vidiću! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.02.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izrazili su jasan stav oko nastale situacije u Fudbalskom savezu Srbije.

SAMO JE DŽAJIĆ LEGENDA UBA! Navijači poslali poruku Matiću i Vidiću! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

Puno drame diglo se oko izbora za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

I dalje se ne zna ko će sve tačno ući u trku, ali su poznata dva imena - Dragan Džajić i Nemanja Vidić.

Fudbalska Srbija pruža podršku svojim favoritima, a nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, stao je na stranu svog imenjaka Vidića. Matić je istakao da veruje da je neko naterao Džajića da uđe u trku, te je žestoko udario po još jednoj legendi Uba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Matić

 

- Smatram da je Džaja nekako nateran ili možda ucenjen da prihvati kandidaturu za predsednika FSS. Gospodo iz Zvezde, kada smo se mi Tamnavci potajno nadali da ćete se setiti Džaje i kandidovati ga za predsednika saveza vi ste tada podržavali Kokezu. Sada kada je Dragan blizu svoje osamdesete. Svi mi Ubljani strahujemo za Džajino zdravlje i nadamo se da će pregurati i ovo ponižavanje od strane kluba kome je sve dao - rekao je, između ostalog, Matić, pa zatim podržao Vidića:

- Što se tiče Nemanje Vidića, ja sam njega podržao juče, podržavam ga danas i podržaću ga i sutra jer mislim na razvoj srpskog fudbala za narednih 20 godina. Toliko od mene za sad.

Ova izjava je izazvala ozbiljnu reakciju ljudi na Ubu, pa su tako sramotno ponašanje Matića prema Džajiću navijači "nagradili" grafitima na stadionu Jedinstva.

 

Natpisi "Matiću, sram te bilo! Džaja je legenda!" i "Vidiću, marš sa Uba!", pojavili su se na stadionu Jedinstva, te su navijači jasno pokazali na čijoj su strani. Takođe, veruje se da su Matićeva izlaganja isključivo zarad politike i jeftinih poena, te da je Jedinstvo prethodnih sezona postiglo odlične rezultate. Džajića je izvređao, a žive maltene kuća do kuće, a navijači u ovom gradu znali su to da prepoznaju i porukama na stadionu nedvosmisleno dokažu ko je prava legenda i na čijoj su strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Srba

23.02.2023 13:05

Dzaja legenda Uba i srpskog fudbala!

Bata

23.02.2023 17:57

Džajić je prava legenda. To će i ostati ako ne pristane da bude nečija marioneta. Džajiću budi to što jesi, legenda i gospodin.

Ub

24.02.2023 16:22

Kakav bolid treba da budes da napises ovakav tekst na portalu. Ovo nema veze sa realnoscu. Sram vas bilo !!!