ODJEKNULA BOMBA: Zidan novi SELEKTOR? Mogući debi sa Srbijom u januaru

Autor:

Sport

08.01.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda posle ispadanja sa Mundijala u Kataru.

ODJEKNULA BOMBA: Zidan novi SELEKTOR? Mogući debi sa Srbijom u januaru

Foto: Tanjug/AP

Francuski stručnjak Zinedin Zidan, jedan od najboljih evropskih fudbalera ikada, ali i jedan od najuspešnijih trenera u 21. veku, dobio je ponududa bude selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Ipak, kako prenosi "ESPN", slavni Francuz će tu ponudu verovatno odbiti, pa neće preuzeti kormilo selekcije koja će učestvovati na Mundijalu 2026. godine, pošto joj je učešće zagarantovano kao domaćinu turnira.

Ovaj medij navodi da je Zidan preko svog agenta Alaina Miljaćija upitan da li bi preuzeo SAD na šta je Francuz uljudo odgovorio da nije zainteresovan. Podsetimo, Zizu je i na meti Portugala i Brazila.

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan se proslavio na klupi Reala iz Madrida

Da je prihvatio ovaj poziv Amera, Zidan bi sasvim sigurno debitovao na utakmici protiv reprezentacije Srbije, pošto "Orlovi" gostiju u SAD i protiv istoimene selekcije igraju 25. januara.

Ameri su bez selektora ostali 31. decembra, nakon što je Gregu Berhalteru istekao ugovor. S druge strane, Entoni Hadson će biti taj koji će SAD voditi protiv Srbije 25. i Kolumbije tri dana kasnije.

Podsetimo, selekcija Sjedinjenih Američkih Država je učestvovala na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je takmičenje završila u osmini finala. Prvo su Ameri kao drugi prošli iz grupe B, ali su posle poraza od Holandije, rezultatom 3:1, završili učešće u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading