NA MARAKANI BESNI: Sudije pogurale Partizan do pobede!

Autor:

Sport

07.11.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura posle pobede Partizana u Bačkoj Topoli se ne stišava.

NA MARAKANI BESNI: Sudije pogurale Partizan do pobede!

Foto: Starsport

Crno-beli su savladali ekipu TSC-a iz Bačke Topole sa 3:2 u derbi meču Superlige Srbije.

Partizan je do pobede došao prelepim pogotkom Slobodana Uroševića, koji je u završnici utakmice doneo crno-belima vrlo bitna tri boda, koja ih i dalje ostavljaju u trci za šampionsku titulu.

Ipak, utakmicu je obeležila i sporna situacija, kada je posle jednog kontakta, fudbaler ekipe iz Bačke Topole oboren u kaznenom prostoru. Ipak, sudija nije pokazao na belu tačku, a nije reagovala ni VAR soba, pa je utakmica nastavljena bez prekida.

Crvenoj zvezdi nije promakao sporan detalj, pa su se iz redova crveno-belih oglasili na Tviteru, na kanalu "ZvezdaTV", gde su prikazali snimak sporne situacije.

VAR pravda u Srbiji… Kada se vrši pritisak, Srđan Jovanović bude u VAR sobi, a onda ni kamere nisu dovoljne - stoji u opisu Zvezdinog tvita.

Videćemo da li će biti reakcija na ovo saopštenje Zvezde i da li će sudijska komisija proceniti da su Vojvođani oštećeni u duelu sa vicešampionom Srbije.

Superliga Srbije se nastavlja već tokom radne nedelje, kada će večiti rivali odigrati zaostale utakmice. Fudblaeri Partizana će na svom stadionu dočekati ekipu Spartaka, dok će Crvena zvezda gostovati Čukaričkom, u jednom derbija domaćeg prvenstva. Crveno-beli trenutno imaju sedam bodova više od najvećeg rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading