KANGA IMAO PAMETNIJA POSLA: Delije pevale igračima posle poraza u Monaku, a Gabonac im okrenuo leđa i otišao (VIDEO)

Autor:

Sport

03.11.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista nije slušao poruku navijača.

KANGA IMAO PAMETNIJA POSLA: Delije pevale igračima posle poraza u Monaku, a Gabonac im okrenuo leđa i otišao (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Gelor Kanga protiv Monaka

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da izbore treće uzastopno evropsko proleće, pošto su u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope poraženi od Monaka.

Crveno-bele je na stadionu "Luj II" bodrio veliki broj navijača, koji su im fanatično pevali čak i posle ubedljivog poraza u Kneževini.

Igračima se na licima videla tuga, pošto nisu uspeli da obraduju verne fanove koji su ih pratili čak do Azurne obale, ali jedan od pulena Miloša Milojevića je okrenuo leđa navijačima i otišao.

U pitanju je lucidni Gabonac Gelor Kanga.

Međutim, iako na prvu zvuči tako, to nije bio ružan gest nepoštovanja prema navijačima, već je iskusni vezista otišao do druge tribine gde mu se nalazila ćerkica, koju je silno želeo da pozdravi.

Redari nisu dozvolili Kangi da se popne na tribine kako bi se pozdravio sa svojom naslednicom, ali je on ipak našao način da je poljubi, što ste mogli da vidite na prethodnom video snimku.

Crvenoj zvezdi je posle eliminacije iz međunarodnih takmičenja ostalo da se bori na dva domaća fronta, za pehare u Superligi i Kupu Srbije.

Do kraja jesenjeg dela sezone, odnosno Svetskog prvenstva u Kataru, klub iz Ljutice Bogdana će odigrati još tri utakmice nacionalnog šampionata. Prvo protiv lučanske Mladosti na stadionu "Rajko Mitić", pa na Banovom brdu sa Čukaričkim i u Surdulici protiv domaćeg Radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading