Šokantna istina Galijanija: Ćavi 1998. potpisao za Milan, ali je zbog majke propalo sve!

Autor:

Sport

30.06.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Monca Adrijano Galijani izjavio je za italijanski Skaj da je imao dogovorenu saradnju sa legendarnim vezistom Barselone i španske reprezentacije Ćavijem, ali da je transfer stopirala njegova majka.

Šokantna istina Galijanija: Ćavi 1998. potpisao za Milan, ali je zbog majke propalo sve!

Foto: Tanjug/AP

Adrijano Galijani je te 1998. godine, kada je pokušao da dovede Ćavija, bio sportski direktor Milana na čijem čelu je tada bio Silvio Berluskoni.

Sada je Berluskoni vlasnik Monce, a Galijani glavni operativac novog člana Serije A.

- U petak će biti promocija Sensija, koji dolazi kao pozajmljeni igrač Intera. Ostali su još samo medicinski pregledi koje treba da obavi pre promocije, ali tu ne bi trebalo da bude problema…Smatram da će to biti puka formalnost. On je sjajan igrač. Tako sam pokušao da dobijem i Ćavija još 1998. godine, kada je bio tinejdžer. Zapravo je i potpisao za nas, ali kako mu majka nije dozvolila da ide tako daleko, transfer je propao - izjavio je Galijani za Skaj.

 

 

Ćavi je baš 1998. godine debitovao za prvi tim Barselone i igrao je u Kataloniji do leta 2015. godine. 

Legendarni vezista potom je otišao u Al Sad iz Katara u kojem je u leto 2019. godine završio igračku, ali i započeo trenersku karijeru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ćavi

Proslavljeni as vratio se u Barsu 6. novembra prošle godine, ali nije osvojio trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading