Bruse formu za Mundijal: Orlovi se SELE kako bi se DOKAZALI Piksiju!

Autor:

Sport

27.06.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gaćinović opet u Atini, Jović pred novom pozajmicom, Pavlović I Radonjić traže novi klub.

Bruse formu za Mundijal: Orlovi se SELE kako bi se DOKAZALI Piksiju!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi (57) nalazi se na "slatkim mukama" prilikom izbora tima za predstojeće Svetsko prvenstvo, a neki od reprezentativaca traže novu sredinu kako bi izborili svoje mesto na spisku putnika za Katar. Tako je krilni fudbaler Mijat Gaćinović (27) odlučio da definitivno napusti nemački Hofenhajm, ali će ostati u Atini, gde je proveo prolećni deo sezone kao pozajmljen fudbaler.

Republika

Foto: Starsport

Gaćinović i Tadić

Gaćinović je zeleni dres Panatinaikosa zamenio crno-žutin AEK-a, a grčki klub će Nemcima platiti obeštećenje u visini od 2,5 miliona evra, dok će Srbin parafirati višegodišnju vernost Atinjanima. Uskoro se očekuje i ozvaničenje prelaska golgetera Luke Jovića (24) u redove italijanske Fiorentine., a posao će uključiti i obavezan otkupa leta 2023. godine. As Real Madrida nije imao prostora da igra kod trenera prvaka Evrope Karla Anćelotija, a nada se da će na "Artemio Frankiju" povratiti stari sjaj koji ga je krasio u opremi Ajntrahta iz Frankfurta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Iz Madrida u Firencu - Jović kreće Vlahovićevim stopama

Osim pomenutog tandema, čeka se selidba još dva "Orla", a reč je o defanzivcu Strahinji Pavloviću i brzonogom Nemanji Radonjiću (26). Bivši štoper Partizana, koji je ugovorom vezan za Monako, bio je važan šraf u Piksijevoj četi tokom kvalifikacija za Mundijal, a nakon što se nije proslavio u Bazelu tokom proleća sada će potražiti minutažu u drugoj ekipi. Što se tiče 26-godišnjeg Radonjića, nekadašnji igrač Crvene zvezde je uglavnom grejao klupu Benfike (šest prvenstvenih mečeva, bez učinka), a najnovije informacije govore da bi i on mogao u glavni grad Grčke. Marsej je, navodno, blizu dogovora sa Panatinaikosom o 12-mesečnoj pozajmici, a zvanična potvrda se još čeka.

Republika

Foto: Starsport

Radonjić ponovo napušta Marsej

Piksi je imao prilike da isproba neke nove fudbalere i "promeša karte" u okviru junskog ciklusa Lige nacija, a narednu priliku za proveru svojih izabranika imaće u drugoj polivini septembra, za kada su zakazane utakmice sa skandinavskim selekcijama - Švedskom i Norveškom. Do tada će slika oko statusa reprezentativaca biti dosta jasnija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading