Nezvanično: PRETUČEN Ognjen Vranješ, uznemiravao devojku pa popio batine?

Autor:

Sport

08.06.2022

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni defanzivac Ognjen Vranješ ponovo se našao u centru pažnje, naravno, kao i uvek u negativnom kontekstu!

Nezvanično: PRETUČEN Ognjen Vranješ, uznemiravao devojku pa popio batine?

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Ognjen Vranješ

Naime, Vranješ je kako navodi "Srpskainfo", minulog vikenda bio je u samom centru medijske pažnje zbog tuče u jednom od lokalnih kafića centru u Banjaluke.

Nova tuča povezana je i s drugim ekscesom u centru Banjaluke, u kojem je tokom vikenda batine navodno dobio bivši fudbaler Borca Saša Kajkut, koji je inače veoma dobar Ognjenov prijatelj. 

Tamošnji policijski inspektori detaljno proveravaju i da li su ove dve tuče povezane s ranjavanjem D. K. u naselju Starčevica.

Republika

Foto: PRINTSCREEN/KURIR TELEVIZIJA

Ognjen Vranješ

 

Vranješ je kako se navodi dobio batine, zbog toga što se jedna devojka požalila momku na njega.

– Momak te devojke je osoba koja je poznata policiji odranije po nekim krivičnim delima. On je te večeri sa društvom došao jedan bar, gde je pronašao i išamarao Vranješa – kaže izvor Srpskainfo.

– U Policijskoj upravi Banjaluka ne postoji nijedna prijava koju je podnio Ognjen Vranješ zbog sukoba prošlog vikenda. Međutim, radom na terenu policija je došla do informacija o sukobu u „Jova“ baru u kojem je Vranješ izvukao deblji kraj – otkriva izvor Srpskainfo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading