LALATOVIĆ U SVOM ELEMENTU! Ponovo je jasno i glasno zagrmeo na konferenciji!

Autor:

Sport

21.04.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle loše odigrane jesenje polusezone, kragujevački Radnički 1923 od dolaska Nenada Lalatovića na klupu ovog kluba pruža znatno bolje partije i uvećao je svoje šanse za opstanak u elitnom društvu.

LALATOVIĆ U SVOM ELEMENTU! Ponovo je jasno i glasno zagrmeo na konferenciji!

Foto: Starsport

Trener kragujevačkog Radničkog Nenad Lalatović

Nama je svaka od preostalih šest utakmica do kraja sezone bukvalno borba za goli život. Pritom imamo i najteži mogući raspored od svih ekipa u plej-autu, tako da nam je neophodna potpuna mobilizacija kako bismo došli do svog cilja.

- Ja znam da je radni dan i da veliki broj naših navijača zbog poslovnih obaveza neće biti u prilici da dođe na stadion, ali ja ovim putem apelujem na sve one koji su u prilici da dođu i da nas podrže u ovoj za nas veoma bitnoj utakmici protiv jako kvalitetnog protivnika.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

- Hajde da se u ovih preostalih šest kola svi ujedinimo, da budemo kao jedna velika i složna porodica i da svi zajedno na kraju ili časno poginemo ili opstanemo u ligi- izjavio je Lalatović, a prenosi klupski sajt.

Otežavajuća okolnost po Lalatovićev tim je što ni danas neće moći da računa na sve igrače. Nedostajaće Nedeljko Piščević zbog crvenog kartona protiv Radnika u prošlom kolu, kao i Marko Gajić i Saša Jovanović zbog povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading