ZVEZDA IMA NOVOG VOĐU: Ne treba trošiti reči na KATAIJA!

Autor:

Sport

05.04.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Stanković je pun samopouzdanja pred meč sa TSC-om.

ZVEZDA IMA NOVOG VOĐU: Ne treba trošiti reči na KATAIJA!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Aleksandar Katai

FK Crvena Zvezda će se sastati sa TSC Bačka Topola u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Trener crveno-belih, Dejan Stanković je komentariso predstojeći meč.

- TSC želi da igra fudbal, a trener Lazetić forsira svoj stil gde god da radi. Svaka njegova ekipa ima identitet i tako će biti i sutra. Jedna utakmica se igra, 'nokaut' faza i svašta može da bude. Ne želimo kiks, već da dođemo do zacrtanog cilja u svakom takmičenju. Posle današnjeg treninga ćemo još dodatno utvrditi neke detalje oko toga da li ćemo na teren izaći sa dva špica ili ne, ali sutra nas očekuje novo finale. Što se zdravstvenog biltena tiče, Borjan i Ivanić su dobro, obojica su odmarali, a jedini na koga ne mogu da računam je Pićini. On je počeo da trenira sa nama i očekujem ga brzo u pogonu - rekao je Stanković.

Ekipa je potpuno fokusirana.

- Gledaćemo da se mi nametnemo, nećemo razmišljati o pojedincima iz TSC-a. Želimo da sve zavisi od nas, kao što to prikazujemo u poslednjih nekoliko utakmica gde se trudimo da nametnemo ritam ofanzivom i pritiskom na protivnika, te da svaku grešku rivala iskoristimo - dodao je.

Pohvalio je Kataija koji je trenutno u odličnoj formi, ali i celu ekipu.

- Ne treba trošiti reči na Kataija. Činjenica je da ekipa radi sjajan posao i da uvek 'iskoči' pojedinac. U Nišu je to bio Katai, čije kvalitete svi dobro znamo. Nekada gledamo da ga oslobodimo većeg defanzivnog posla, to funkcioniše za sada i želim mu da nastavi ovako - izjavio je.

 

 

Cilj Crvene Zvezde je, svakako, dupla kruna.

- Voleo bih da se to desi. Imamo svaku priliku za to, s obzirom na to da smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Sutra imamo šansu da uđemo u polufinale i napravimo još jedan korak bliže trofeju. Uradićemo sve da odigramo maksimalan broj utakmica ove sezone - istakao je stručnjak.

Dao je i svoj sud o grupi koju je Srbija izvukla na Svetskom prvenstvu. U pitanju su Brazil, Švajcarska i Kamerun.

- Nisam se čuo sa Samjuel Etom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi. Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u 'nokaut' fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje - zaključio je.

Meč Crvena Zvezda - TSC biće odigrana sutra, 6. aprila u 18:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading