TUŽNE VESTI! Svet u SUZAMA zbog Zlatana Ibrahimovića...

Autor:

Sport

31.03.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je kraj!

TUŽNE VESTI! Svet u SUZAMA zbog Zlatana Ibrahimovića...

Foto: Starsport

Proslavljeni centarfor Zlatan Ibrahimović okončaće fudbalsku karijeru na kraju sezone, na veliku žalost ljubitelja fudbala širom planete.

Na Ibrinu odluku da se penzioniše presudno utiče problem sa povredom Ahilove tetive, koja ga onemogućava da nastavi da se bavi fudbalom na vrhunskom nivou, uprkos snažnoj želji da to učini.

Zlatan je, posle neuspeha Švedske da ode na Mundijal (izgubili od Poljaka u baražu), podvukao da nastavlja da igra, ali oporavak ne teče po planu, a povreda ga konstantno sprečava da pruži svoj maksimum kako bi pomogao Milanu u borbi za Skudeto.

Podsetimo da je 40-godišnji napadač karijeru počeo u Malmeu, nakon čega je promenio veliki broj klubova. Možda i najdublji trag je ostavio upravo na "San Siru", na koji se vratio 2020. godine. Ibrin povratak presudno je uticao na vaskrsnuće rosonera, koji su od tada krenuli sa vrtoglavim usponom u šampionatu, koji je krunisan plasmanom u Ligu šampiona i borbom za titulu ove sezone.

Ipak, Ibrahimović je morao da okači kopačke o klin...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading