FUDBALSKA TRAGEDIJA: Ibrahimović u PANICI, Švedska SUZE RONI!

Autor:

Sport

22.03.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se najave obistine, biće to ružna vest za sve ljubitelje fudbala.

FUDBALSKA TRAGEDIJA: Ibrahimović u PANICI, Švedska SUZE RONI!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Proslavljeni napadač Zlatan Ibrahimović priznao je da ga hvata panika na pomisao da mu se bliži dan kada će "okačiti kopačke o klin". Ibrahimovićeva najava rastužila je Šveđane uoči meča sa Češkom koji se igra u četvrtak od 20 časova i 45 minuta, a u okviru polufinala baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Osećam malu paniku zbog mogućnosti da prestanem da igram. Sigurno, nastaviću što je duže moguće, sve dok mogu da postižem rezultate, sve dok budem dobar na terenu, bez patnje - počeo je Ibra, a zatim je dodao:

 

 

Šta će biti dalje, ne znam, dosam pisao knjigu malo sam se plašio. Uloga u fudbalu? Videćemo kad dođe taj dan. Mogao bih da počnem nešto novo, predahnem ili potpuno nestanem. Naravno da adrenalin koji sada osećam nikada više neću osetiti. Programirani smo da se probudimo, pripremimo za trening, treniramo, idemo kući i odmorimo se. Mislim da će ti biti veća tuga što me više nikada nećete videti kako igram. Trebalo bi sada da se zabavite, više nikad nećete da vidite ovako nešto - podvukao je Zlatan Ibrahimović.

Podsetimo da, u slučaju da eliminiše Čehe, Švedska će se 29. marta boriti sa Poljskom za odlazak na svetski šampionat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading