BORJAN SPAKOVAO KOFERE I SPREMIO SE ZA PUT! Emotivna PORUKA golmana Zvezde!

Autor:

Sport

06.02.2022

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde i kapiten tima sa Marakane Milan Borjan imao je posebnu poruku za sve "delije", ali i navijače reprezentacije Kanade.

BORJAN SPAKOVAO KOFERE I SPREMIO SE ZA PUT! Emotivna PORUKA golmana Zvezde!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Crvena zvezda će po svemu sudeđi imati predstavnika na Mondijalu u Kataru, a jedan od njih biće i Milan Borjan - on je naime na korak od Svetskog prvenstva sa selekcijom Kanade.

Borjan je imao fantastične dane i odbrane, nije primio gol za 270 minuta, a po povratku u Beograd objavom na Instagram profilu pokazao je koliko mu znači sve što radi sa reprezentacijom. On je spreman za put u Katar, a koferi su već spakovani:

 

 

- Poslednjih nekoliko meseci sa Kanadom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo bili su najlepši trenuci u mojoj karijeri. Naše istorijsko dostignuće i naš san ostvaruju se posle 36 godina. Malo je reći da sam srećan. Hvala sjajnim momcima koji vole našu zemlju i koji nisu nikada odsutni iz reprezentacije. Veliko hvala selektoru Džonu Herdmanu što je verovao u nas, hvala njegovim saradnicima i celoj Kanadi, svim navijačima koji su nad bodrili od početka. Katar, stižemo - napisao je Borjan na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading