GRMI U HUMSKOJ! Oglasio se Aleksandar Stanojević!

Autor:

Sport

04.01.2022

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niti je trener doneo bilo kakvu odluku u vezi sa svojim statusom, niti je obevestio bilo koga od čelnika u vezi sa daljim planovima

GRMI U HUMSKOJ! Oglasio se Aleksandar Stanojević!

Foto: Starsport

- Zaista sam iznenađen onim što se pojavilo u medijima, To je potpuna neistina! - kaže Aleksandar Stanojević za Telegraf.

- Šokiran sam, jer niti sam doneo bilo kakvu odluku, niti sam bilo kome rekao da odlazim iz Partizana. Nekoliko puta sam ponovio da rad u klubu troši i da nisam siguran u vezi sa budućnošću, ali nikakve odluke nisam donosio i ne znam šta da mislim kada se ovo pojavilo u javnosti. U momentima kada treba da angažujemo pojačanja, da produžimo ugovore sa igračima koji su već u timu, pa i sam vodim pregovore o nastavku saradnje, koji će biti intenzivirani odmah posle praznika - pojavljuje se ovako nešto?! Ponavljam - potpuna neistina - jasan je Aleksandar Stanojević.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
aleksandar

05.01.2022 01:24

Garantujem da je on plasirao vest da ide pa se sad kao pravi lud i demantuje o takvom tipu osobe se radi. Ako bude prvi pricace kako je pobedio sistem, predsednika i drzavu u nemogucim uslovima a ako ne bude prvi bice krivi drzava, sistem, predsednik itd. Evo upamtite moje reci

marko

05.01.2022 03:37

Opet pravi pritisak iz nekih razloga