RODIĆ OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE! Reč je o zvezdi svetskog fudbala

Autor:

Sport

03.01.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od leta 2017. godine kada je stigao na naš najveći stadion Milan Rodić je nezamenljiv član najboljeg tima Crvene zvezde. O svom aktuelnom statusu u klubu iskusni levi bek je za "Mondo" izjavio:

RODIĆ OTKRIO PROTIV KOGA MU JE BILO NAJTEŽE! Reč je o zvezdi svetskog fudbala

Foto: Starsport

Milan Rodić

- Ne bih rekao da sam bez prave konkurencije odigrao celu godinu. Ko god od saigrača je zaigrao na pozticiji levog beka odradio je fantastičan posao. Trener Stanković ima puno poverenje u sve igrače i mislim da se to odrazilo na rezultate i u ovoj sezoni. Moj primarni cilj je defanziva, ali se trudim da pomognem ekipi u oba pravca. Sve to je rezultiralo time da sam nešto efikasniji u odnosu na prethodne sezone i da se nametnem kao neko ko ume da zapreti protivniku nakon prekida.

U prethodnom periodu kada nije bio u timu na njegovoj poziciji uglavnom su se smenjivala trojica saigrača:

- Igrali su Eraković, Gajić i Gobeljić na levom beku i pokazali da mogu da pruže dobre partije, tako da ne smatram da nemam zamenu - istakao je nekadašnji fudbaler OFK Beograda.

Za kraj bilo je interesantno čuti i ko je protivnik protiv kojeg je Rodić najteže izlazio na kraj:

- Teško mi je da se odlučim za jednog, jer sam igrao i protiv Salaha, Nejmara, Manea, Insinjea, Levandovskog,... Ipak, ako moram da se odlučim za jednog, neka to bude Nejmar - zaključio je Rodić i tom prilikom istakao da je najjači klub protiv kojeg je igrao minhenski Bajern.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading