KAO MIHA: Nikolić PREUZIMA klub iz LIGE PETICE!

Autor:

Sport

20.12.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Marko Nikolić izjavio je da se oseća spremnim da preuzme neki od klubova iz najjačih evropskih liga.

KAO MIHA: Nikolić PREUZIMA klub iz LIGE PETICE!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Nikolić je bez angažmana od kada se rastao sa moskovskom Lokomotivom, a ocenio je da je spreman za veliki korak. U Top 5 liga praktično nema srpskih trenera, osim Siniše Mihajlovića, koji prevodi italijansku Bolonju, a harizmatični stručnjak jedva čeka "izazov karijere".

Mislim da sam spreman i sad! To što ja mislim je jedno, potrebno je neko da te dovede tamo. Na današnji dan nema nijednog srpskog trenera u top klubu. Osim Siniše Mihajlovića u Bolonji koja je OK. Bio sam u Lokomotivi, na nivou Lige šampiona, imamo još Veljka Paunovića u Čempionšipu i Mladena Krstajića od pre nekoliko dana u Makabiju iz Tel Aviva. Pričamo o nekom solidnom, a to i dalje nije onaj top nivo. Za tako nešto potrebni su rezultati, imidž, kontakti, ali ima ljudi koji neke stvari prepoznaju. Prirodno će se namestiti - izjavio je Nikolić za "Mozzartsport".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miha brani čast srpskog trenerskog poziva u "Ligama petice"

Nikolić je 2017. godine osvojio "duplu krunu" sa Partizanom, a sedeo je na klupi Videotona, ljubljanske Olimpije, dok se u poslednje vreme povezivao sa turskim Bešiktašem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading