BESRAMNI ISPAD KRISTIJANA: Svi pričaju o svađi sa Santošem, ALI JE MALO KO PRIMETIO OVAJ KLOŠARSKI POTEZ RONALDA! (VIDEO)

Autor: Republika

Sport

15.11.2021

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo poneo se sasvim nedžentlmenski nakon što je reprezentacija Srbije pobedila u ključnoj utakmici Portugal (2:1) i plasirala se na Mundijal u Kataru.

BESRAMNI ISPAD KRISTIJANA: Svi pričaju o svađi sa Santošem, ALI JE MALO KO PRIMETIO OVAJ KLOŠARSKI POTEZ RONALDA! (VIDEO)

Foto: printscreen

Osim što je urlao na trenera Fernanda Santoša nakon što je u istorijskoj noći postalo jasno da će Portugal šanse da ode u Katar morati da traži kroz baraž, Ronaldo je, potpuno van kontrole, odgurnuo srpskog reprezentativca Strahinju Pavlovića.

Kao što se može videti na snimcima koji su objavili svetski mediji i od kojih vrve društvene mreže, ne mireći se sa porazom svog tima na stadionu "La Luž" u Lisabonu, Ronaldo je bez zadrške odgurno Pavlovića, kada je prvotimac Srbije došao da se pozdravi sa njim nakon što je utakmica završena.

Uprkos tome što su svi svetski mediji posvetili pažnju Ronaldovoj svađi sa Santošem, ispod radara domaće javnosti prošao je Ronaldov gest prema Pavloviću.

Pažljivo pogledajte video i uverite se kako se Ronaldo poneo.

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, Ronaldo se danas konačno oglasio i prokomentarisao poraz svoje reprezentacije.

- Fudbal nam je iznova i iznova pokazao da su, na momente, najvijugavije staze one koje vode do najpoželjnijih ishoda. Rezultat je bio težak, ali nedovoljan da nas sruši. Cilj da budemo prisutni na SP je još živ i znamo šta je potrebno da bi stigli tamo. Bez izgovora, Portugal ide u Katar - rekao je Ronaldo.


  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

15.11.2021 19:08

Nije gurnut uopšte