RAZOČARENJE NA MARAKANI: Piksijeva Srbija ovo nije zaslužila! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.09.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije igra meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv selekcije Luksemburga na stadionu "Rajko Mitić", ali stiže razočaravajuća slika sa najvećeg srpskog stadiona.

Republika

Foto: Republika

"Rajko Mitić" poluprazan na meču Srbija - Luksemburg

Iako su izabranici Dragana Stojkovića Piksija izraziti favoriti u ovom meču, i istina je da rival "orlova" nije toliko atraktivan za publiku, ali niko nije očekivao da će tribine biti prazne.

Srbija igra na visokom nivou tokom čitavih kvalifikacija, ali navijači su ipak odlučili da meč odgledaju kraj malih ekrana.

Istočna tribina je koliko toliko popunjena, dok se na ostalima fudbalski fanovi mogu prebrojati.

Pogledajte atmosferu sa stadiona "Rajko Mitić".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Despot

04.09.2021 20:11

Skupe karte bile

Dalibor Ristic

04.09.2021 22:42

Pre 10ak godina tribine su bile krcate ko je god igrao, ali onda fudbaleri nisu se pokazali dostojnima da ginu pod drzavnim grbom vec je to bio skup zvezda u baletskoj predstavi sto se manje vise odrzalo do dana danasnjeg. Sada moraju da ginu i ginu da vrate vjeru u reprezentaciju da ce da ginu ako ne mogu da pobijede pa ce tek onda tribine opet da budu pune i prepune... Dokazite da vrijedite...

Ratko

05.09.2021 09:10

Ne igra FKCZ ili komsije FKP, pogledajte malo u komsiluk pa vidite kako se navija za nacionalni tim. U Srbiji ne postoji taj kult samo kult dva komsiska kluba koji su unistili Srpski fudbal!

zeljko

06.09.2021 06:49

Koga da gledam,sta da gledam???