ONA STVAR MU JE MALA: Zagrepčanin tužio suprugu što je javno otkrila detalje iz braka! OVAKVU reakciju suda nije očekivao

Autor:

Razonoda

13.10.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju Opštinskog prekršajnog suda u Zagrebu, postupak je rezultirao znatnom uznemirenošću i povredom dostojanstva žrtve

ONA STVAR MU JE MALA: Zagrepčanin tužio suprugu što je javno otkrila detalje iz braka! OVAKVU reakciju suda nije očekivao

Foto: pixabay.com

Hrvat po imenu Ivo tužio je sada već bivšu suprugu Sunčicu što je javno, na hodniku zgrade u kojoj su živeli otkrila detalje iz njihovog zajedničkog života.

Sunčica je na hodniku namerno okačila stranicu dnevnika u kojoj je pisala o seksualnim odnosima sa suprugom i njegovoj “obdarenosti”.

- Onda mi je rekao da će poći sa mnom ako ga oralno zadovoljim. Onda sam ja krenula i bilo mi je čudno koliko su mu testisi bili maleni kao i ona stvar - napisala je navodno žena u svom dnevniku.

Prema saopštenju Opštinskog prekršajnog suda u Zagrebu, postupak je rezultirao znatnom uznemirenošću i povredom dostojanstva žrtve. Sunčica je time počinila prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Kako se navodi u presudi, okrivljena je u pismenoj odbrani navela da prvenstveno ističe da nije izvršila delo za koje se tereti.

Sa tužiocem Ivom, koji joj je bivši suprug, vodi veliki broj sudskih postupaka nastalih zbog narušenih međusobnih odnosa, koji su rezultirali povredom imovinskih prava, uključujući stan u Zagrebu.

Okrivljena je negirala optužbe da je ovaj list dnevnika okačila u hodniku stana. Ona kaže da je reč o svesci u kojoj je pisala svoje snove, uključujući i onaj koji je predmet ovog postupka, i da sveska, kao i njene druge lične stvari, nisu bile u stanu kada je uspela da uđe u njega u februaru.

Ona dalje navodi da je krađu prijavila policijskoj stanici u februaru 2022. godine i uspela da uđe u stan uz intervenciju policije.

Ona i njen bivši imaju nekoliko sudskih sporova, pa pretpostavlja da je to prijavio on nakon što je pronašao njenu svesku u stanu, prenosi CDM.

Nakon saslušanja bivših supružnika, brojnih svedoka i policije koja je intervenisala, sudija je odbacila optužbe protiv Sandre jer smatra da nema dokaza da je upravo ona napisala i objavila spornu stranicu dnevnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading