GORE NIJE MOGLO: Doveo devojku na plažu da je zaprosi, a onda se dogodio BRODOLOM! Ovaj dan nikad neće zaboraviti

Autor:

Razonoda

27.08.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je mogla da nasluti šta im se sprema, TikTokerka bi svakako poželela da sve bude drugačije. Možemo misliti kako se osećao tek njen dečko

GORE NIJE MOGLO: Doveo devojku na plažu da je zaprosi, a onda se dogodio BRODOLOM! Ovaj dan nikad neće zaboraviti

Foto: TikTok printscreen/warngwarng

TikTokerka Zenika Lanca “pohvalila” se na ovoj aplikaciji najlepšim trenutkom života koji je ipak na neverovatan način u ključnom momentu pokvaren.

Zenika je istakla da ju je dečko doveo na plažu prethodno osmislivši sve kako da je iznenadi i potom – zaprosi.

Dečko je postavio šator sa tortom na belom stolnjaku. Na torti je pisalo “Hoćeš li da se udaš za mene?” a u pozadini je stavio i kartonski znak sa istim rečima. Taj znak upropastio je sve!

Nakon što je Zeniku doveo do dela koji je aranžirao, momak joj je pao na jedno koleno, a onda se u kadru mrtva-hladna pojavila jedna radoznala žena koja im je uništila sve.

Ona je primetila da im je pao kartonski znak na pod i brižno je prišla da ga podigne ni ne shvatajući koliko će uništiti poseban životni trenutak.

 

@warngwarng

Please be mindful of other people's once in a lifetime event! You never know you're already ruining it 🥹 But i won't have this any other way! I'll redo this all over again 🫶🏼💞 ♬ original sound - Zenicca Llanza

 

Ne samo da žena nije želela da se udalji od para, već kao da je tražila da im vidi verenički prsten dok su se oni grlili.

Ogorčena Zenika napisala je na TikToku uz snimak:

“Kako brzo pokvariti prosidbu”, a potom je dodala:

- Molim vas, pripazite na ovakve stvari koje se ljudima događaju jednom u životu. Nikad ne znate da li će ih neko sa strane i nepozvan upropastiti - poručila je TikTokerka.

Komentari su samo potvrdili ogorčenost ovog para.

“Znači pozlilo mi je dok sam ovo gledala. Reagovala bih daleko burnije!”, “Užas! Umesto da ode, samo je njuškala dalje da bude i ona prisutna”, “Prvih nekoliko sekundi su njene dobre namere, ostalo vreme – njeni loši maniri”, bili su neki od komentara za snimak koji je prešao 730.000 pregleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading