SOBE OKRUŽENE VRTOVIMA, NOĆ KOŠTA 1.200 EVRA, A NALAZI SE BLIZU SRBIJE: Ovo je najbolji hotel na svetu!

Autor:

Razonoda

28.09.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko budete jednom u životu u mogućnosti da priuštite posetu njemu, a i ubodete slobodne datume, stručnjaci tvrde da ćete uživati kao nikad pre

SOBE OKRUŽENE VRTOVIMA, NOĆ KOŠTA 1.200 EVRA, A NALAZI SE BLIZU SRBIJE: Ovo je najbolji hotel na svetu!

Foto: booking.com/hotel passalacqua

Hotel Passalacqua u italijanskom gradiću Komu izglasan je da ove godine ponese laskavu titulu najboljeg turističkog objekta na svetu.

Hotel je pobedio u izboru renomiranog sajta “World’s 50 best hotels” čiji su žiti bili stručnjaci iz sveta hotelijerstva, novinari iz oblasti turizmologije, kao i neki od prekaljenih putnika.

Poznati objekat nalazi se u mondenskom delu jezera Komo i na nekih 6-7 sati vožnje automobilom iz Srbije.

Spada u kategoriju boutique hotela uprkos činjenici da ima 24 sobe na raspolaganju. Hotel je zapravo vila iz 18. veka koja je okružena nestvarno obojenim vrtovima.

Da, hotel svakako da nije jeftin. Noć staje oko 1.200 evra a u to je uračunato korišćenje teretane, sauna, kao i nekoliko besplatnih kurseva, poput onih za pravljenje sladoleda, čokolade ili nekih jela.

Italijanski hotel Passalacqua suvereno vlada listom, a odmah ispod njega nalaze se dva azijska – Rosewood u Hong Kongu i Four Seasons u Bangkoku.

Više od polovine hotela na spisku 50 najboljih dolaze iz Evrope, a London je na njemu zastupljen sa čak četiri objekta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading