POSLE BRUTALNOG INCESTA POSTALA JE NAJMLAĐA MAMA U EVROPI: Sa 7 godina je silovana, a to je bio TEK POČETAK horora!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva priča devojčice koja je bila zlostavljana od sedme godine.

POSLE BRUTALNOG INCESTA POSTALA JE NAJMLAĐA MAMA U EVROPI: Sa 7 godina je silovana, a to je bio TEK POČETAK horora!

Foto: youtube.com/printscreen

Tresa Midlton je žena čija je životna priča obeležena traumom i borbom za sreću. Njena teška iskustva, od incesta sa starijim bratom, gubitka dece, do zavisnosti od heroina, ostavila su dubok trag na njenom životu.  Kada je imala 11 godina silovao je brat Džejson koji je bio tada pet godina stariji od nje. Dve godine kasnije su vlasti saznale istinu o tome ko je otac njenog deteta, pa su joj oduzeli devojčicu. Ona je upala u depresiju i uzimala je heroin.

Nakon toga stupa u vezu sa muškarcem koji ima 31 godinu i on je verio, a u pitanju je Daren Jang sa kojim kasnije dobija dete, devojčicu Arijanu. Nakon što je doživela traumu kao dete, Tresa sada želi svojoj ćerki Arijani da pruži srećno detinjstvo koje je i sama očajnički želela. Uprkos svojim bolnim iskustvima, Tresa se trudi da stvori sigurno okruženje za svoje dete, te se nada da će jednog dana i njena starija ćerka biti deo njihovog života.

- U trenutku kad je rođena Arijana osećala sam čistu radost jer je u mom životu bilo previše trenutaka kad sam bila sigurna da više nikad neću imati dece. Zbog toga mi je njen plač nakon porođaja doneo toliko sreće. Ali osećam krivicu jer Arijana je sa mnom, a moja starija ćerka nije. To je i dalje prva misao sa kojom se ujutro budim i zadnja sa kojom uveče ležem, o tome razmišljam tokom noći. Volim je neizmerno i uvek ću biti njena mama. Ne mogu biti srećna bez nje. Srce mi se kida pri pomisli da će Arijana odrastati i da nikad neće upoznati svoju stariju sestru - ispričala je Tresa za britanske medije kako pati jer želi da njena druga ćerka upozna prvu koja joj je oduzeta, piše "Žena Blic".

Foto: youtube.com/printscreen

Tresa Midlton je žena čija je životna priča obeležena traumom i borbom za sreću


Zlostavljanje

Stariji brat je zlostavljao od sedme godine, a četiri godine kasnije je ostala u drugom stanju. Ona je to krila dve godine, a onda kada je napunila 14 sve je ispričala socijalnoj radnici.  Džejson je zatvoren 2009. godine nakon urađenog DNK koji je potvrdio ovu priču.

- Jedino što želim je da Arijana ima normalno detinjstvo i da zna da je voljena i sigurna. Volela sam svoju majku, trudila se da nam pruži najbolje što je mogla, ali to je bila njena teška borba. Ponekad jedino što sam želela bila je samo rutina - da pogledam TV i odem na vreme u krevet kao i većina dece. Ali nisam sa svojom majkom mogla da razgovaram o svim problemima jer je ona imala dovoljno svojih problema. Želim Arijani da bude u stanju da samnom razgovara o bilo čemu - pričala je.

Beba joj je oduzeta i rečeno joj je da će je dati na usvajanje, a ona je morala da prekine svaki kontakt sa njom.

Tokom vremena je izgubila još jednu trudnoću, a umrla joj je i majka. Kada je oktrila da je ponovo trudna, bila je presrećna. Tresa i dalje svojoj ćerki šalje pisma i poklone, ali više ne dobija odgovore. Ta devojčica sada ima 17 godina i zna da je usvojena, a Tresa je sigurna da će jednog dana saznati strašnu istinu na koji način je došla na ovaj svet.

- Nadam se samo da joj njeni usvojitelji nisu otkrili da me je Džejson silovao. I ne želim da o tome pročita u novinama. Htela bih da joj to lično objasnim. Želim da joj sve objasnim kad bude dovoljno stara da sve to može da razume. Što se tiče Arijane, volela bih da ne sazna sve detalje moje prošlosti, jer ima pravo na svoj život. Ona je moj novi početak - istakla je Tresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading