ŠTA VAŠA OMILJENA KAFA GOVORI O VAMA? Napitak kojim započinjete dan sve OTKRIVA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljeni napitak otkriva vaš karakter!

ŠTA VAŠA OMILJENA KAFA GOVORI O VAMA? Napitak kojim započinjete dan sve OTKRIVA

Foto: Shutterstock

Mnogi ne mogu da zamisle dan bez šoljice kafe. Ipak, ne biramo svi istu, jer dok neki vole klasičnu, crnu kafu poput turske ili espresa, drugi vole dodatke u vidu mleka i sirupa. Šta izbor kafe govori o vama?

Espreso - znak snažnog karaktera

Osobe koje vole espreso obično su osobe snažnog karaktera, sigurne u sebe i spremne da jasno izraze svoje želje. Često su i skloni avanturama, a možete ih uporediti s ljubiteljima jakih alkoholnih pića poput viskija ili ruma. To su pojedinci koji se ne ustručavaju da izraze svoje mišljenje i obično su vrlo otvoreni.


Crna kafa - za odlučne i osvešćene

Ova kafa je popularna među ljudima sličnih onima koji vole espreso, ali u blažem obliku. Osobe koje preferiraju crnu kafu često su odlučne i preduzimljive, ali i osvešćene jer je niskokalorična. Pored toga, koriste trenutke uz kafu kako bi odmorile, planirale i prikupile energiju.

Foto: Shutterstock

Osobe koje vole espreso obično su osobe snažnog karaktera


Kapućino - za ljubitelje novih veština

Ljudi koji naručuju kapućino obično su manje skloni avanturama od ljubitelja espresa. Skloni su otkrivanju novih veština i posećivanju novih mesta. Obično su otvoreni, liberalni i uvek nasmejani.

Bela kafa - za sofisticirane i tvrdoglave

Ako preferirate tursku kafu sa mlekom, verovatno smatrate da ste sofisticiraniji od drugih. Skloni ste da budete tvrdoglavi i ne ustručavate se da to jasno pokažete, zbog čega možda niste omiljeni u društvu, prenosi "24 sata hr".

Psihologija omiljenih napitaka može pružiti zanimljiv uvid u ličnost pojedinca. Izbor kafe može otkriti mnogo toga o našem karakteru, stavovima i preferencijama. Bez obzira na to da li ste ljubitelj espresa, crne kafe, kapućina ili bele kafe, vaš omiljeni napitak može biti odraz vaše unikatne ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading