"OVO TI NIJE TREBALO": Nina Badrić NIKAD IZAZOVNIJA, svi poručuju "NE", a tek kada vidite šta je još izazvalo POMETNJU (FOTO)

Autor:

Lifestyle

30.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim stajlinzima pevačica sve češće privlači pažnju.

"OVO TI NIJE TREBALO": Nina Badrić NIKAD IZAZOVNIJA, svi poručuju "NE", a tek kada vidite šta je još izazvalo POMETNJU (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Nina Badrić

Pevačica Nina Badrić iako krije svoj privatni život s vremena na vreme svoje fanove na društvenoj mreži Instagram obraduje nekom fotografijom ili videom. Umerena dama kakva je ona često nosi atraktivne komplete koji se sastoje od pantalona i sakoa, a ovoga puta pevačica je odlučila da izabere nešto sasvim drugačije. U pitanju je kombinezon braon koje sa sitnim cirkonima koji mu daje poseban pečat. Iako deluje da ovo nije nešto što bi Nina ponela, ona je kombinezon obukla za nastup koji je održan u Beogradu.

U videu koji je objavila na Instagramu vidi se kako Nina Badrić izlazi iz lifta, a onda i šeta hodnikom. Zanimljiv je momenat "atraktivnog" te Nina bez problema nosi uzak kombinezon koji na određenim delovima ističe ono što je generalno "slabost" svake žene, a to je stomak. 

Foto: Instagram/badrich

Nina Badrić u kombinezonu

Neki su oduševljeni te tvrde da Nina Badrić trenutno izgleda bolje i od atraktivne Džej Lo, drugi se pitaju zašto je ovako nešto obukla i tvrde da joj ovakav model ipak ne odgovara.

- Ovo nekako ne ide uz Ninu. Njena lepota se odlično vidi i u dugim haljinama.

- Ovaj luk ne, naravno pojedinačno mišljenje.

- To je taj struk!

- Ovako izgleda prava žena, zadovoljna i sigurna u sebe.

- Lepa si kao lutka, ali ovo ne!

- Toliko si lepa i dobro pevaš, ali ovo ti nije trebalo - bili su samo neki od komentara, a onda je reagovala i Jelena Rozga koja je kratko poručila "Opala" uz emotikone vatrice i belog srca.

Ipak, to nije jedina objava koja je privukla pažnju. Od kako je Nina skratila kosu, čini se da ceo njen stajling iznova i iznova privlači pažnju. Tako je nedavno ponela jednu crnu haljinu otvorenu kod grudi, a opet prefinjenu. Istakla je lepotu, a ovaj neobičan komad pobrao je simpatije njenih pratilaca. Izazovno, a opet tako jednostavno!

- Ženo ti zračiš!

- Predivan stajling!

- Lipa naša!

- Izgleda bolje neko ikad - pisali su joj ispod ove objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading