ONA JE EMISIJU VODILA BEZ DONJEG VEŠA: Prstima spustila još više srednji deo i sve se videlo - BRUKA koliko je zgodna (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stomaku trbušnjaci, a od veša ni traga.

ONA JE EMISIJU VODILA BEZ DONJEG VEŠA: Prstima spustila još više srednji deo i sve se videlo - BRUKA koliko je zgodna (FOTO GALERIJA)

Foto: instagram.com/lasobrideperez

Marija Sol Perez voditeljka

Argentinska voditeljka Marija Sol Perez privukla je pažnju javnosti svojim pojavljivanjem u rijalitiju "Veliki brat". Njena mini haljina, isečena na grudima i stomaku, izazvala je uzdahe gledalaca, ali pravi šok usledio je nakon što je na Instagramu objavila slike iz studija. Fotografije su otkrile da ispod crnog minića nije nosila donji veš, što je izazvalo pravu buru na društvenim mrežama. Iako je uslikano pre godinu dana, ove fotografije često "obilaze" društvene mreže, a mnogi se dive njenom izgledu.

Perezova često "počasti" provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, ali tada je izazvala posebnu pažnju svojim izgledom. Njene mišićave butine i zategnuti stomak su bili u prvom planu, a kada je svukla haljinu, otkrila je izvajane trbušnjake. Ova hrabra odluka voditeljke izazvala je različite reakcije, ali je svakako privukla veliku pažnju javnosti.


Nakon objave fotografija, društvene mreže su odjeknule komentarima o Mariji Sol Perez. Mnogi su izrazili divljenje zbog njenog izgleda i smelosti, dok su drugi kritikovali ovakav vid eksponiranja tela. Bez obzira na različite stavove, jedno je sigurno - Perezova je uspela da privuče pažnju javnosti na svoj drugačiji način.

Krajem prošle godine ona se udala za svog izabranika i pred Bogom se zaklela na večnu ljubav. Od kako se udala još više vodi računa o fizičkom izgledu te dosta vremena provodi u teretani. Na mrežama je prati više od šest miliona ljudi, a svi su oduševljeni njenom atraktivnom figurom, te joj svakodnevno šalju i ostavljaju lepe komentare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

16.03.2024 16:28

A vi to izazivate Jeremicku??:)